Concert GOLDEN SCORES

25/05/2019
20:00
Teatro Cervantes, Málaga
MOSMA
Concert GOLDEN SCORES
Joan Martorell

Després de tres reeixides edicions de MOSMA i abans d’embarcar-nos en la quarta edició, que tindrà lloc del 2 al 6 de juliol, Festival de Màlaga mira enrere i rendeix tribut a tots els que han fet possible aquest immillorable començament. I ho farà amb el concert Golden Scores, el dissabte 25 de maig en el Teatre Cervantes (20.00 h), en un repàs musical per alguns dels millors moments viscuts i els que aviat arribaran a Movie ScoreMàlaga, festival internacional de música de l’audiovisual.Aquest concert especial comptarà amb l’Orquesta Sinfónica Provincial de Málaga, dirigida per Arturo Díez Boscovich i Joan Martorell i amb la presència del compositor Sergio de la Punte.

Les entrades, a un preu únic de 18 euros, ja poden comprar-se en les taquilles de Teatre Cervantes i en Uniticket.

 

Programa del concert:

 1. Himne MOSMA. Arturo Díez Boscovich
 2. El germen (2015): James Horner, the Adventurer Spirit Suite. Adaptación y orquestación de Òscar Senén. Incluye los temas principales de Cocoon, La máscara del zorro, Star Trek II, Willow, Rocketeery Krull
 3. Vestida para matar / The Museum. Pino Donaggio. MOSMA 2016
 4. Edge of Darkness. Michael Kamen. MOSMA 2016
 5. Avalon. Kenji Kawai. MOSMA 2016
 6. El último mohicano. Trevor Jones. MOSMA 2017
 7. Fiebre del sábado noche. David Shire. MOSMA 2017
 8. Heredero del imperio: Thrawn´s Theme. Arturo Díez Boscovich. MOSMA 2017

 

PAUSA

 

 1. House of Cards. Jeff Beal. MOSMA 2018
 2. El acantilado rojo. Taro Iwashiro. MOSMA 2018
 3. Cómo entrenar a tu dragón. John Powell. MOSMA 2018
 4. La noche de las dos lunas / Sin fin. Sergio de la Puente. MOSMA 2019
 5. Urubú. Arturo Díez Boscovich. MOSMA 2019

 

La passada edició de MOSMA va tenir en la seva programació un total de set concerts dedicats a la música de l’audiovisual (dos d’ells gratuïts), a més de trobades,signatures de discos, cafès i dues noves seccions: masterclass de compositors internacionals i un apartat d’Indústria, amb xerrades de prestigiosos professionals del sector. Va comptar per a això amb noms tan destacats de la música de cinema internacional com John Powell, Christophe Beck, Taro Iwashiro, Jeff Russo, Jeff Beal, Víctor Reyes i MarcoFrisina, als quals van acompanyar agents, publicistes i periodistes arribats des de diversos països i punts d’Espanya, en una tercera edició que collit també el favor del públic i de la crítica, amb una elevada assistència de públic, pròxim a les 4.000 persones, la qual cosa va suposar un 75% d’ocupació de l’aforament total i un avanç respecte a anteriors edicions.

Share:
© 2019 - Joan Martorell