ELS AMICS DE LES ARTS – Symphonic Project

23/11/2018
21:00
Palau de la Música Catalana, Barcelona
Festival Internacional de Jazz de Barcelona
ELS AMICS DE LES ARTS – Symphonic Project
Joan Martorell

El Palau de la Música Catalana viurà una nit de gala amb un concert extraordinari dels èxits del grup en clau simfònica.

Fruit de la llarga col·laboració del Festival de Jazz i el Teatre Auditori de Sant Cugat, Els Amics de Les Arts presenten ara un espectacle inèdit junt amb una orquestra simfònica. L’actuació extraordinària commemorarà els 50 anys del Festival de Jazz i els 25 anys del Teatre Auditori i inclourà un repertori dels grans èxits del grup en clau simfònica.

Amb el director d’orquestra Joan Martorell al capdavant, s’han seleccionat per a l’ocasió 44 músics formats en centres com l’ESMUC, el Conservatori del Liceu i altres escoles de prestigi del país per fer aquest gran concert. El lideratge escènic i el carisma del grup sumats al repertori en clau simfònica asseguren un espectacle extraordinari; un apassionant retorn al classicisme des de l’avantguarda pop, amb èxit assegurat.

Els Amics de les Arts són, indiscutiblement, un dels projectes més sòlids i estimats de l’escena catalana.
La banda es troba actualment en el seu segon any de gira de presentació del seu últim disc, Un estrany poder (Sony Music, 2017), que els ha dut a les principals sales i festivals del país.
El seu últim treball es va enregistrar a Escòcia, sota les ordres de l’aclamat productor Tony Doogan (Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne…), el quartet s’afegeix a la celebració de les 50 edicions del Voll-Damm Festival internacional de Jazz de Barcelona amb l’estrena exclusiva del seu Symphonic Project a l’icònic Palau de la Música Catalana.

Share:
© 2019 - Joan Martorell