Los Vivancos participen a “The World’s best” amb producció de Joan Martorell

La companuyia de dansa Los Vivancos participarà el dimecres 13 de febrer en el programa de la televisió americana ‘The World’s Best’.

Joan Martorell va ser l’encarregat de fer les composicions, els arranjaments i la producció musical d’aquest espectacle així com ja va fer en el seu últim espectacle encara en gira “Nacidos para bailar“.

“The World’s best” es tracta d’un programa de CBS que busca talents i en el qual poden participar persones de totes les parts del món. El presentador és James Gorden i compta amb un jurat format per l’actriu Drew Barrimore, la cantant Faith Hill i RuPaul, presentador del programa ‘RuPaul’s Drag Race’.

A més de la valoració del jurat, Elías, Aarón, Judah, Crist, Josua i Israel s’hauran de sotmetre a l’anomenat “The Wall of the World”, un comitè format per 50 experts de tot el planeta especialitzats en les diferents arts del món de l’espectacle. Els tres jutges votaran en una escala del 0 al 50 i els representants internacionals només podran dir si els ha agradat o no. Al final de cada actuació la puntuació total es farà amb la mitjana de la puntuació de cada jurat i amb els vots en positiu. Els participants que obtinguin més de 75 punts passaran a la següent fase, sent el 100 la xifra màxima.

Més informació a losvivancos.com

 

Share:
© 2019 - Joan Martorell